МЕШАНА СКАРА 1 КГ + ПИЛЕШКА САЛАТА 0.5КГ

Понудата важи само за подигни сам од некој од нашите продажни места на 30 или 31.12.2021
СОСТАВ:
4 x свински ражнич
4 x уштипци
4 x пилешки увијач
4 x крањски колбас
Пилешка салата 0.5кг

699 ден
МЕШАНА СКАРА 1 КГ + РУСКА САЛАТА 0.5КГ

Понудата важи само за подигни сам од некој од нашите продажни места на 30 или 31.12.2021
СОСТАВ:
4 x свински ражнич
4 x уштипци
4 x пилешки увијач
4 x крањски колбас
Руска салата 0.5кг

699 ден
ПИЛЕШКА САЛАТА
0.5кг

Понудата важи само за подигни сам од некој од нашите продажни места на 30 или 31.12.2021

185 ден
РУСКА САЛАТА
0.5кг

Понудата важи само за подигни сам од некој од нашите продажни места на 30 или 31.12.2021

165 ден
САМО
МЕШАНА СКАРА 1кг

Понудата важи само за подигни сам од некој од нашите продажни места на 30 или 31.12.2021
СОСТАВ:
4 x свински ражнич
4 x уштипци
4 x пилешки увијач
4 x крањски колбас

570 ден
САМО
СВИНСКО ПЕЧЕЊЕ 1кг

Понудата важи само за подигни сам од некој од нашите продажни места на 30 или 31.12.2021

600 ден
СВИНСКО ПЕЧЕЊЕ 1КГ + САРМА 0.5КГ

Понудата важи само за подигни сам од некој од нашите продажни места на 30 или 31.12.2021

749 ден