Ориз со зеленчук
во кари сос

Состојки: Ориз, кромид, морков, модар домат, тиквички, печурки шампињони, магдонос, павлака за готвење, сончогледово масло, мешан зачин, кари, бибер.

Алергени: Глутен, целер, кари, млечни продукти. Употребливо до датата означена на пакувањето.
ДА СЕ ЧУВА НА ТЕМПЕРАТУРА ДО 5˚С . Производот е пакуван во заштитна атмосфера, подготвен на традиционален начин и без употреба на конзерванси.

Се доставува ладно.

99 ден
Рижото
со пилешко

Состојки: Пилешко месо, ориз, кромид, морков, пиперка, пилешки буљон, магдонос, сончогледово масло, мешан зачин, бибер. Алергени: Целер. Употребливо до датата означена на пакувањето.
ДА СЕ ЧУВА НА ТЕМПЕРАТУРА ДО 5˚С . Производот е пакуван во заштитна атмосфера, подготвен на традиционален начин и без употреба на конзерванси.

Се доставува ладно.

99 ден
Фусили
во алфредо сос

Состојки: Алфредо сос (Пилешко месо, кромид, неутрална павлака, крем сирење, пармезан) . Тестенини фусили (дурум пченица), сончогледово масло, мешан зачин, сол, бибер.

Алергени: Целер, глутен, млечни продукти. Употребливо до датата означена на пакувањето.
ДА СЕ ЧУВА НА ТЕМПЕРАТУРА ДО 5˚С . Производот е пакуван во заштитна атмосфера, подготвен на традиционален начин и без употреба на конзерванси.

Се доставува ладно.

99 ден