ЛЛ ГУРМЕТ

НАЈВКУСНИОТ
ОБРОК ЗА

ВАШИОТ ДОМ

ПРЕПОРАЧАНО ЗА ВАС

Logo + Mascot

ЛЛ Гурмет Food Outlet е единствен коцепт во Македонија кој на едно место нуди богата палета на јадења, зготвени и направени по домашен рецепт и вкус, палета на интернационални јадења, палета на здрава храна (потажи),палета на свежи салати, во пакуван оброк за носење, по цени достапни за секого. Концептот Food Outlet подразбира Храна за носење, што е и самиот буквален превод на овој израз.

Довербата зад вкусот на богатиот асортиман храна, по изненадувачко достапни цени е наша одговорност уште од самиот почеток.