Јунешки уштипци
Парче (70гр)

Состав: Јунешко месо, чадена сланина, кашкавал,буковец.

50 ден
Шарска плескавица
(парче 120-140гр)

Состојки: Говедско месо, пилешко месо, пченично брашно, мешани зачини, сол, бибер, млечен кашкавал

Алергени: Глутен, траги од целер,млечни продукти

98 ден
Крањски колбас
(парче 140-150гр)

Состојки: Свинско месо, јунешко месо, пилешко месо, животинска маст, скроб, мешани зачини сол, конзерванси.
Алергени: Глутен, траги од целер

88 ден
Ослич во пченкарно
(500гр)

Состојки: Ослич, пченкарно брашно, сол, масло
Алергени: Глутен, траги од целер,риба

263 ден
Пилешки стек
(парче 100-120гр)

Состојки: Пилешки стек, сончогледово масло, мешан зачин, сол, бибер.
Алергени:Целер

79 ден
Скараџиски колбас
(60-80гр)

Состојки: Свинско месо, јунешко месо, пилешко месо, животинска маст, скроб, мешани зачини сол, конзерванси.
Алергени: Глутен, траги од целер

56 ден