Мени за фирми

Нај квалитетната храна во градот

Голем избор на квалитетно приготвена домашна храна за вас и вашите вработени.
070 377 833

Почитувани. За информации околу организирана исхрана за Вас и Вашите вработени ве молиме контактирајте не на 070 377 833 и со задоволство ќе направиме мени согласно вашиот буџет и вашите потреби.