Гулаш со таљатели
(500 гр.)

СОСТОЈКИ: Јунешко месо, вода, кромид, морков, пиперка, домат, модар патлиџан, пченично брашно, сончогледово масло, сол, мешани зачини (целер), мелен црвен пипер, бибер, тестенини таљатели (брашно од дурум пченица, вода).

Трајноста е постигната со пакување во заштитена атмосфера. Храната е подготвена на традиционален начин и без употреба на конзерванси.

Се доставува ладно.

150 ден
Лазања
(350 гр.)

СОСТОЈКИ: Кори за лазањи (брашно од дурум пченица, вода), јунешко месо, кашкавал, доматно пире, млеко, путер, сончогледово масло, сол, мешани зачини, бибер.

Трајноста е постигната со пакување во заштитена атмосфера. Храната е подготвена на традиционален начин и без употреба на конзерванси.

Се доставува ладно.

164 ден
Пилешко во кари сос
(350 гр.)

СОСТОЈКИ: Павлака за готвење (вода, растителна маст, млеко, модифициран пченкарен скроб), пилешки стек, путер, сончогледово масло, кари, мешани зачини, бибер и сол.

Трајноста е постигната со пакување во заштитена атмосфера. Храната е подготвена на традиционален начин и без употреба на конзерванси.

Се доставува ладно.

162 ден
Пилешко во кари сос
со ориз (500 гр.)

СОСТОЈКИ: Павлака за готвење (вода, растителна маст, млеко,модифициран пченкарен скроб), пилешки стек, путер, сончогледово масло, кари, ориз, кромид, морков, мешани зачини, сол, бибер.

Трајноста е постигната со пакување во заштитена атмосфера. Храната е подготвена на традиционален начин и без употреба на конзерванси.

Се доставува ладно.

157 ден
Соте грашок
(400 гр.)

СОСТОЈКИ: Грашок, јунешко месо, вода, кромид, морков, домати, сончогледово масло, сол, мешан зачин (целер), бибер.

Трајноста е постигната со пакување во заштитена атмосфера. Храната е подготвена на традиционален начин и без употреба на конзерванси.

Се доставува ладно.

162 ден
Тавче гравче
со сува пиперка (400 гр.)

СОСТОЈКИ: Грав, вода, кромид, сончогледово масло, црвена пиперка, мешани зачини, сол.

Трајноста е постигната со пакување во заштитена атмосфера. Храната е подготвена на традиционален начин и без употреба на конзерванси.

Се доставува ладно.

99 ден