ГРАШОК СО ЈУНЕШКО
(0.5кг)

Состојки: сончогледово масло, кромид, лук, сол, морков, доматно пире, грашок, јунешко месо, печурки, зачини.
Да се чува на температура до 5 степени. Се употребува по претходно загревање.
Производот е приготвен на традиционален начин и без употреба на конзерванси.
100% ДОМАШНА СУПЕР ХРАНА полна со витамини и минерали.

149 ден
ГРАШОК СО МОРКОВИ
(0.5кг)

Состојки: сончогледово масло, кромид, лук, сол, морков, доматно пире, грашок,зачини.
Да се чува на температура до 5 степени. Се употребува по претходно загревање.
Производот е приготвен на традиционален начин и без употреба на конзерванси.
100% ДОМАШНА СУПЕР ХРАНА полна со витамини и минерали.

119 ден
ГРАШОК СО ПЕЧУРКИ
(0.5кг)

Состојки: сончогледово масло, кромид, лук, сол, морков, доматно пире, грашок, печурки, зачини.
Да се чува на температура до 5 степени. Се употребува по претходно загревање.
Производот е приготвен на традиционален начин и без употреба на конзерванси.
100% ДОМАШНА СУПЕР ХРАНА полна со витамини и минерали.

119 ден
ГРАШОК СО ПИЛЕШКО
(0.5кг)

Состојки: сончогледово масло, кромид, лук, сол, морков, доматно пире, грашок, пилешко месо, зачини.
Да се чува на температура до 5 степени. Се употребува по претходно загревање.
Производот е приготвен на традиционален начин и без употреба на конзерванси.
100% ДОМАШНА СУПЕР ХРАНА полна со витамини и минерали.

149 ден
ГРАШОК СО СВИНСКО
(0.5кг)

Состојки: сончогледово масло, кромид, лук, сол, морков, доматно пире, грашок, свинско месо, печурки, зачини.
Да се чува на температура до 5 степени. Се употребува по претходно загревање.
Производот е приготвен на традиционален начин и без употреба на конзерванси.
100% ДОМАШНА СУПЕР ХРАНА полна со витамини и минерали.

149 ден
Ливадски Мед
100% природен
Домашен природен ливадски мед во поддршка на вашиот избор за здрава храна. LL Gourmet Honey е спој од природното
богатство и вкус од цветните ливади во село Руѓинце под
падините на планината Козјак!
Спојот на витамини, минерали и ензими ќе биде одличен
пријател за вашите слатки утра, исполнети со енергија и здравје!
🍯

 

650 ден
Потаж Имунитет
(350мл)

Состојки: Вода, морков, лук, кромид, ѓумбир, цвекло, куркума, бибер, сол.
Алергени: Куркума

ПРОИЗВОДОТ Е ПАСТЕРИЗИРАН И НЕ СОДРЖИ ПРЕХРАНБЕНИ БОИ И КОНЗЕРВАНСИ. Нутритивни вредности: Енергетска вредност на 100гр производ 74KJ, Вкупно масти: 0.1g од кои заситени 0g; јаглехиграти 3.7g од кои шеќери, 1.8g, протеини 0.5g; сол 1.6гр

Употребливо до датата означена на пакувањето. Нето количина: 300g

ДА СЕ ЧУВА НА ТЕМПЕРАТУРА ДО 5˚С

75 ден
Потаж Морков со Ѓумбир
(350мл)

Состојки: Вода, морков, ѓумбир, компир, зелка, тиквица, сол
ПРОИЗВОДОТ Е ПАСТЕРИЗИРАН И НЕ СОДРЖИ АЛЕРГЕНИ, ПРЕХРАНБЕНИ БОИ И КОНЗЕРВАНСИ.

Нутритивни вредности: Енергетска вредност на 100гр производ 81KJ, Вкупно масти: 0.1g од кои заситени 0g; јаглехиграти 4.1g од кои шеќери, 1.7g, протеини 0.5g; сол 0.5гр
Употребливо до датата означена на пакувањето.Нето количина: 300g
ДА СЕ ЧУВА НА ТЕМПЕРАТУРА ДО 5˚С

75 ден