БАКЛАВА

Кори (пченично-брашно, сол), шеќер, -ореви, сончогледово-масло, минерална-вода, прашок-за-печиво, ванила-арома
  • Состојки: Кори (пченично-брашно, сол), шеќер, -ореви, сончогледово-масло, минерална-вода, прашок-за-печиво, ванила-арома
  • 100 ден
  • ВО КОШНИЧКА