Test
ден
Јунешки уштипци
Парче (70гр)

Состав: Јунешко месо, чадена сланина, кашкавал,буковец.

50 ден
Ливадски Мед
100% природен
Домашен природен ливадски мед во поддршка на вашиот избор за здрава храна. LL Gourmet Honey е спој од природното
богатство и вкус од цветните ливади во село Руѓинце под
падините на планината Козјак!
Спојот на витамини, минерали и ензими ќе биде одличен
пријател за вашите слатки утра, исполнети со енергија и здравје!
🍯

 

650 ден

Loading...

No more items available